Close

W-Factor-sovellus

W-Factor-sovellus on päivittäinen hyvinvoinnin kumppanisi. Sovellus käsittelee hyvinvointia kokonaisuutena, jossa sekä fyysinen että henkinen hyvinvointi yhdistyy. Sovelluksen käyttö on yksinkertaista. Kaksi kertaa päivässä vastataan kahdeksan (8) eri kategorian kysymyksiin, jolloin oma olotila alkaa muodostua. Omaseurannan kategorioita ovat lepo, ravinto, aktiivisuus ja terveys sekä talous, ihmissuhteet, tulevaisuus ja työ. Et tarvitse mitään muita laitteita puhelimesi lisäksi.

W-Factor-sovellus muodostaa jo viikon käytön jälkeen oman olotilamallin, josta näet, miten voit ja miten tunnet voivasi. Aktiivisuusrannekkeet ja laitteet ovat erinomainen apu hyvinvoinnistaan ja terveydestään kiinnostuneille ihmisille. Oman hyvinvoinnin seurantaa, tarkkailua ja analysointia ei kuitenkaan koskaan saisi unohtaa. Tärkeintä on se, että haluamme sinun ajattelevan itseäsi.

MIKSI SINUN KANNATTAA OTTAA SOVELLUS KÄYTTÖÖSI?

Tässä ominaisuuksia jotka puhuvat sovelluksen puolesta.

Lepo

Muistatko, kuinka nukuit viime viikolla? Milloin unesi alkoi heikentyä tai milloin nukuit parhaat unesi pitkään aikaan? Ehditkö antaa aikaa itsellesi? Piditkö taukoa kesken hektisen työpäivän? W-Factor-sovellus muistaa ja tarvittaessa antaa vinkkejä videoiden muodossa.

W-Factor-sovelluksen avulla autat itseäsi muistamaan levon merkityksen, sekä havainnoimaan siinä tapahtuvat muutokset. Väsyminen ja väärä stressi on yksi keskeisimpiä elämänlaatuamme heikentävistä seikoista. 

W-Factor-kanavalla näet jatkuvasti motivoivaa ja ideoita antavaa materiaalia levosta, unesta ja sen analyyseista sekä parannuskeinoista.

Aktiivisuus

Aktiivisuus on muutakin kuin urheilua. Toisinaan arkiliikunta ja aktiviteetit muodostavat merkittävän osan päivän energiankulutuksestamme. Teimme aktiivisuuden seurannasta helppoa. Täytät päivän liikkeesi minuutissa. Samalla muistat, kuinka päiväsi sujui ja mikä ehkä ei mennyt suunnitellusti. 

W-Factor-kanavalla näet kannustavia vinkkejä ja ideoita siitä, miten voit aktiivisuudella saada lisää energiaa jokaiseen päivään.

Ravinto

Repsahditko? Vai onnistuitko syömään koko viikon terveellisesti? W-Factor-sovellus on yksinkertainen mutta tehokas apu ravinnon seuraamiseen. Jatkossa se muistuttaa sinua myös rytmistä ja perusasioista - korjaamalla tai ylläpitämällä näitä saavutat jo merkittäviä tuloksia. 

W-Factor-kanavalla saat motivoivaa ja inspiroivaa tietoa ravinnosta, resepteistä ja makujen maailmoista.

Terveys

Oletko selvinnyt ilman päänsärkyä tällä viikolla? Kuinka terveeksi koet itsesi? W-Factor-sovellus auttaa myös terveyden seurannassa. Se auttaa sinua sekä fyysisen että henkisen terveyden seurannassa ja parantamisessa. Sovellus auttaa jaksamaan, jakaa tietoa terveydestä sekä antaa ohjeita eri tilanteisiin. 

Sovellus opettaa parempaan itsetuntemukseen, edistää terveyttä parantavia muutoksia ja auttaa jaksamaan. W-Factor kanavalla saat tietoa terveydestä ja ohjeita eri tilanteisiin. 

Sovellus on saatavilla seuraaville laitteille

Vastaamalla sovelluksessa lyhyeen kyselyyn kaksi kertaa päivässä, voit kartoittaa miltä elämä tällä hetkellä tuntuu ja missä kunnossa olet. Asetetut kysymykset vaihtelevat päivittäin. Jotkut kysymykset toistuvat useammin kuin toiset. Kaikki kuitenkin mittaavat kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

iPhone

Lataa ilmainen sovellus iPhone puhelimeen.

Lataa
Android

Lataa ilmainen sovellus Android puhelimeen.

Lataa

Katso sovelluksen esittelyvideo